Onderhoud

Service contract

Schoonmaaksystemen heeft een uitgebreid assortiment reinigingsmachines. Om de levensduur van uw nieuwe machine te verlengen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Schoonmaaksystemen biedt een service contract zodat u hier geen omkijken naar heeft! Het Schoonmaaksystemen service contract biedt u:

  • Operationele betrouwbaarheid
  • Scherp tarief en financiële zekerheid
  • Veiligheid
  • Transparantie
  • Kundige monteurs  

Operationele betrouwbaarheid

Door uw reinigingsmachine regelmatig te laten controleren wordt het risico van het onverwacht uitvallen tot het minimum beperkt. Hierdoor kunt u altijd rekenen op een functionerende reinigingsmachine, wanneer dit nodig is. Bij elk bezoek wordt de reinigingsmachine nagekeken om storingen en andere misstanden te voorkomen en wordt er tevens gekeken naar de manier van het gebruiken van de machine. Op deze manier kunt u naast deskundig onderhoud ook rekenen op deskundig advies. Samen kunnen we de noodzaak tot onderhoud beperken. 

Scherp tarief en financiële zekerheid

Schoonmaaksystemen staat voor scherpe tarieven. Door onze monteurs zo efficiënt mogelijk in te zetten, kunnen wij onze klanten snel en effectief bedienen, waardoor we onderhoud tegen een scherp tarief kunnen aanbieden. Wanneer uw reinigingsmachine onverwacht uitvalt stagneert uw schoonmaakproces wat extra uitgaven kan bezorgen. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud, kan tijdig worden ingegrepen wat kosten zo laag mogelijk houdt. Valt uw reinigingsmachine nog onder de garantie, dan worden onderdelen uiteraard gratis vervangen. Op deze manier blijft uw reinigingsmachine  in optimale staat en wordt de levensduur verlengd.

Veiligheid

Zorg voor veiligheid voor uw medewerkers en uw klanten. Een schone omgeving draagt bij aan de veiligheid van uw werknemers en de klanten die uw locatie bezoeken. Een goed functionerende reinigingsmachine is hierbij van onschatbare waarde. Preventief onderhoud is nodig om de machine in topconditie te houden. 

Transparantie

Tijdens de servicebeurt krijgt u een duidelijke en transparante uitleg over de staat van uw reinigingsmachine. Onze monteurs laten u inhoudelijk zien wat de technische staat van uw machine is, zodat onvoorziene uitgaven kunnen worden voorkomen.   

Kundige monteurs

Het onderhoud aan uw reinigingsmachine  wordt uitgevoerd door ervaren specialisten die de reinigingsmachine  en de situaties van onze klanten goed kennen. Service kan door het hele land op locatie worden uitgevoerd. 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze service contracten? Neem dan contact met ons op!