Kliks - Een betrouwbaar linnenwas - en vaatwassysteem - Cradle to Cradle certified TM

Ecologisch en duurzaam systeem van reinigingsmiddelen in beveiligde verpakkingen voor de professionele linnenwas- en vaatwasmachines

Kliks, van green care PROFESSIONAL , is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor vaatwasmachines, Cradle to CradleTM gecertificeerd en met EU Ecolabel & voor linnenwasmachines met detergent, booster, bleekmiddel en wasverzchater. Voor vaatwas, is het chloorvrij en biedt een alternatief voor de milieubewuste vaatwas bij gekleurde koffie- of theevlekken. Voor linnenwas, is het bleekmiddel geschikt voor “cold wash” (gelijkaardige resultaten op lagere temperaturen)
KLIKS is een 100 % hermetisch gesloten systeem, verpakt in een “bag-in-box” karton van 5L, met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne.
Dit compact systeem “off-floor” biedt een ruimte- en afvalbesparing, tot 60 % minder plastic afval.

  • Vanzelfsprekende toepassing
  • Veilig en ergonomisch bij gebruik
  • Compact en minder afval
  • Doeltreffend concentraat

ONTWORPEN VOOR DE CIRCULAIRE ECONOMIE !

KLIKS – EEN BETROUWBAAR VAATWASSYSTEEM

KLIKS – EERSTE ASSORTIMENT IN DE WERELD VAN DETERGENTEN EN GLANSSPOELMIDDELEN VOOR VAATWASMACHINES, CRADLE TO CRADLETM GECERTIFICEERD EN MET EU ECOLABEL.

Het vaatwassysteem Kliks bestaat uit 2×2 producten die gecombineerd uitzonderlijke vaatwasresultaten bieden, in een ecologische werkomgeving. Ontdek het eveneens in de video, de volgende evolutie van het Kliks-systeem maakt milieubewust wassen mogelijk, voor de professionele linnenwas.

Alle blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.